Smart Industry

MIDPOINT BRABANT SMART INDUSTRY

Digitalisering is enorm in opkomst. Internet of Things, snelle veranderingen in de supply chain, simulatiemodellen en nieuwe productietechnologen bieden veel kansen voor innovatieve projecten in de maakindustrie. Midpoint Brabant wil met bedrijven en kennisinstellingen deze nieuwe kansen vertalen naar concrete projecten om de groeikracht van de bedrijven en de regio te versterken.

‘Maken’ zit in het bloed van Midden-Brabanders. Midpoint Brabant is voorloper in Smart Industry. Innoveren op een praktische manier, met economisch én maatschappelijk effect. Van oorsprong sterk gericht op de luchtvaart en onderhoud sector vanuit de Gate2 Campus in Gilze en Rijen, inmiddels over de volle breedte van slimme en flexibele technologieën. Piloot trainingen, world class maintenance, composieten, big data, Internet of Things, 3D printing, sensor technologie, adaptive robots, augmented & virtual reality, interactieve avatars, Midpoint Brabant investeert er volop in. Vanuit Gate2, Metal Valley, Tilburg University, Tradepark 58 en vele andere spots in onze regio.

Ideeën van de grond tillen en in een stroomversnelling brengen. Daar gaat het om bij Midpoint Brabant. Dit gaat bij ons hand in hand met het ontwikkelen van talent. We leiden op, trainen de nieuwe generatie, onderzoeken nieuwe kansen en, het allerbelangrijkste, werken samen met mensen en organisaties die elkaar versterken. Niet alleen voor grote organisaties, maar juist ook voor het MKB.

“Je maakt het in Midden-Brabant” heeft dan ook een dubbele betekenis..