KEC

Van Kempen Engineering & Consultancy

Sinds 1995 biedt KEC toonaangevende consultancy, project & interim management voor spelers in innovatieve, high-tech markten. KEC biedt geïntegreerde diensten op het gebied van Management & Organisatie, Business Development en Systems Engineering.

KEC combineert daarbij state-of-the-art methodieken met best practices, gebaseerd op hands-on ervaring met het managen van echte programma’s en organisaties.

Ons doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen dankzij onze succesvolle business aanpak en specialisatie op high-tech sectoren zoals Aerospace, Defence, Renewable Energy, ICT, Procesindustrie, Maritiem, Electronica, Mechatronica en Biotech.

KEC ondersteunt niet alleen aanbieders van technologie maar ook een groot aantal system integratoren en ‘eindgebruikersorganisaties’ die dagelijks afhankelijk zijn van technologie.

Ondersteund door haar sterke, wereldwijde netwerk kan KEC verschillende actoren op high-tech sectoren ondersteunen, vanuit verschillende disciplines, business cases en locaties.

Exceeding customer’s expectations, building long term relationships and achieving results that matter!

KEC is nauw betrokken bij de Develop Business projecten Campione en daisy4offshore.