VROOM Training

Wij hebben een passie voor immersive virtual reality, waarbij je wordt ondergedompeld in de virtuele wereld. In deze wereld kun je optimaal ontdekken en leren, alleen of samen met collega’s. Het product bevindt zich voor je neus, alsof je het kunt aanraken. Sterker nog, met een handschoen of kleine controller in je handen kún je het aanraken. Complete trainingen voor begrip, assemblage en onderhoud van complexe apparaten of machines worden hiermee zowel leuk als zeer beklijvend. De procedure wordt sneller en beter geleerd, wat leidt tot minder fouten, kosten en downtime.

Klanten zoals ASML en Canon kunnen met onze VROOM training toolkit op basis van hun eigen CAD tekeningen zelf deze trainingen vormgeven, met een eenvoudige grafische ontwikkelomgeving. Zij kunnen ongeveer 80% van de procedures virtueel trainen en zien daarbij een 80% tijdsreductie. Kortom 5x sneller trainen.

Daarbij kunnen meerdere trainees vanaf verschillende locaties remote inloggen om samen een training te doen in dezelfde virtuele omgeving. Daarbij maakt het niet of er  gebruik wordt gemaakt van een eenvoudige laptop of van high-end VR hardware. De komende jaren zullen er legio goedkope VR devices op de markt komen en de overheid zet ook flink in op Smart Industry/Industry 4.0. Wij delen graag onze expertise op deze gebieden.