Bezoek de Smart Industry sessies op de Technishow/ESEF

Van 20 t/m 23 maart vinden zowel de TechniShow als de ESEF plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Smart Industry is ook bij de beurzen betrokken middels een plek in de jury van de TechniShow Innovation Awards en een drietal ontbijt/lunchsessies. We brengen jullie graag op de hoogte van de drie sessies met het thema Smart Industry die u gedurende deze week kunt bezoeken.

Cyber security

Kom op dinsdag 20 maart van 12:30 tot 14:00 naar TechniShow Theater hal 7 voor een sessie over Cyber Security met Eelco Stofbergen (Director Consulting, CGI) en Johan de Wit (Solution Manager Enterprise Security, ‎Siemens). Zij gaan tijdens hun sessie in op de uitdagingen die toenemende cyberdreiging en digitale transformatie met zich mee brengen en hoe uw organisatie zich daartegen kan wapenen.

De digitale fabriek – van strategie naar resultaat

Kom op woensdag 21 en vrijdag 23 maart van 12:30 tot 14:00 naar Theater ESEF Hal 1 voor een sessie over de digitale fabriek – van strategie naar resultaat met Frank Groot (CEO, Isah Business Software) en Peter Moser (directeur, VPT Versteeg). Zij gaan tijdens de sessie in op de inzet van de Go Smart Kansenkompas en de Roadmap Tool. Dit zijn strategische middelen om tot resultaat te komen.

Ga naar de website van TechniShow of ESEF voor meer informatie en aanmelden.