Digital Twin & Manufacturing

Wil je een (high tech) vraagstuk vanuit jouw praktijk onderzoeken? Wil je dat graag samen met Fontys-studenten oppakken? Dan kan het Fontys Centre of Expertise HTSM mogelijk uitkomst bieden!

Graag nodig ik je daarom uit voor ASQ Fontys 2018 op maandag 4 juni 2018, dat Fontys samen met een groot aantal partners organiseert. Hét gratis event en een unieke kans om met veel lectoren en studenten van Fontys in contact te komen.
Het centrale thema van deze middag, die samen met Smart Industrie Zuid wordt georganiseerd, is Digital Twin. Natuurlijk kunnen ook alle andere vragen binnen het thema HTSM die middag aan onze experts gesteld worden. Vragen uit jouw beroepspraktijk. Stel ze aan onderzoeksleiders, studenten en lectoren van Fontys en kom in gesprek met collega-ondernemers. Expertise van de volgende lectoraten is aanwezig:

*   Additive manufacturing (3D-printing) (Sjef van Gastel)
*   Agro-mechatronica (Marcel Roosen, Venlo)
*   Robotica (Henk Kiela)
*   Automotive – Future power train (Rik Baert)
*   High tech embedded software (Teade Punter)
*   Distributed sensor systems (Jeedella Jeedella)
*   Big data (Gerard Schouten)
*   Business entrepreneurship (Ger Post)
*   Business service innovation (Bart Nieuwenhuis, Venlo)
*   Interaction design (Mark de Graaf)
*   Mens en technologie (Janienke Sturm)
*   Applied natural science (Jan Bernards)
*   Virtual Reality (Sjaak Verwaaijen)
Daarnaast zijn de volgende LABs te bezoeken waar een demonstratie, workshop en/of presentatie gegeven zal worden door experts op hun betreffende vakgebied:

·         Additive manufacturing (3D-printing)

·         Applied natural science

·         Robotica

Het programma van ASQ Fontys 2018 begint om 14.30 uur met de ontvangst en duurt tot 18.30. Het volledige programma vind je in de bijlage.
Meld je snel aan via de site van onze partner: https://www.fme.nl/nl/agenda/digital-twin-manufacturing.

Voorafgaand aan het ASQ Fontys event vindt ook de opening van de Dutch Technology Week plaats. Deze opening vindt ook plaats bij Fontys, waarna er een meetup is met studenten en interessante lezingen. Dit programma begint om 11.30. Meer informatie hierover is te vinden op deze site: https://www.dutchtechnologyweek.com/nl/events/business-students-meetup-lunch

Uitnodiging ASQ Fontys 2018