Eerste Fieldlab CAMPIONE geopend op campus Tilburg University

Op 24 juni is een eerste fysieke locatie van het project Fieldlab CAMPIONE geopend op de campus van de Tilburg University: het Project Office Fieldlab CAMPIONE. We informeren je er graag over.

Emile Aarts, Rector Magnificus Tilburg University, opende zijn speech met de visie van één van de grondleggers van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen. Cobbenhagen verbond economie aan ethiek en stelde hierbij de mens centraal. Aarts vertaalde deze boodschap naar het valoriseren van de opgedane kennis en onderzoek binnen de muren van de universiteit, en het toepassen daarvan in de praktijk. Iets wat in Fieldlab CAMPIONE juist benadrukt wordt. Aarts noemde de komst van het project naar zijn universiteit dan ook “een geschenk uit de hemel”.

Maarten Dullaert, FujiFILM, opende de locatie als vertegenwoordiger van de asset owners van het project Fieldlab CAMPIONE. “Binnen FujiFILM hadden en hebben wij het motto: we besluiten alleen op basis van data. En de data die je hebt moet je in eerste instantie niet vertrouwen. Wat we binnen productie altijd als heel normaal hebben gevonden willen we nu, met het Campione project, meer en meer gaan introduceren binnen maintenance.”

Bij deze de link voor een verslag van de opening en de foto’s.