Fontys Engineers Meet & Match

Fontys Engineers Meet & Match: het evenement waar (grote en kleine) bedrijven kennismaken met tweedejaars Engineering studenten van Fontys. Zij studeren Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en zoeken een stageplek voor de periode september 2019 tot en met januari 2020. Het event vindt plaats op maandag 1 april in het Evoluon in Eindhoven. Meer dan 700 studenten en 200 bedrijven zijn daarbij aanwezig.

Hoe werkt het?
Je ontmoet minimaal acht studenten in de vorm van een speeddate. Iedere speeddate duurt een kwartier, waarna er steeds 10 minuten gereserveerd zijn voor feedback op CV, gesprek en brief. Na afloop vullen jij én de student een evaluatieformulier in. Bij wederzijds enthousiasme volgt een tweede gesprek op de bedrijfslocatie, waaruit vast een mooie stage-match volgt!

Tijdstip en locatie
Fontys Engineers Meet & Match vindt plaats op maandag 1 april 2019 van 9.45 tot 16.30 uur in het Evoluon in Eindhoven. De lunch is inbegrepen en we sluiten af met een informele borrel. Na inschrijving ontvang je meer informatie.

Sponsoring
Dit evenement wordt door Fontys en bedrijven samen gedragen. Bij deelname vragen wij om een bijdrage. Die bijdrage vind je op de inschrijfpagina.

New hires
Wil je óók in the picture komen bij ouderejaars Engineering studenten? Dan kun je voor de optie kiezen om, naast het speed-daten, een bedrijfspresentatie te geven aan studenten Engineering uit verschillende leerjaren. De kosten hiervoor zijn in overleg.

Vragen? Neem dan contact op met: Mark Herman, mail m.herman@fontys.nl of bel 06 50737731.

Datum

1 april 2019