Kennisevent Sensoriek en IoT

World Class Maintenance en Dimensys hebben de afgelopen maanden samen met Avans Hogescholen gewerkt aan een succesvol IoT en Predictive Maintenance fieldlab (proof of concept). Het doel is geweest om uit te zoeken wat er allemaal komt kijken bij een groot industrieel systeem en wat het juiste moment is om preventief onderhoud uit te voeren.

Kennisevent Sensoriek en IoT

De opgedane kennis uit het fieldlab CAMPIONE delen we in een gezamenlijk kennisevent rondom Industry 4.0 voor de chemie en aanverwante bedrijven. Dimensys en WCM organiseren dit op dinsdag 19 maart om 13:00 uur.

Kennis delen

Smart Maintenance ligt tegenwoordig binnen handbereik van elke organisatie, maar hoe benut je de kansen in de waardeketen die Industry 4.0 met zich meebrengt?

Programma

  • Angelien van Boxtel, Programmamanager, neemt je mee in de roadmap van de implementatie van Smart Maintenance bij Rijkswaterstaat. Welke ervaringen heeft de organisatie tot dusver opgedaan en hoe denkt zij de implementatie voor 2025 te realiseren? Sneak preview van de case.
  • Hoe profiteert een Industry 4.0 onderneming van zowel IoT- als Augmented Reality (AR)-technologieën? Robert Boers, CEO Twnkls, neemt de toegevoegde waarde en uitdagingen van door IoT ondersteunende AR applicaties onder de loep. Welke competenties dien je bij Smart Maintenance in overweging te nemen en in welke mate is deze veelbelovende combinatie direct inzetbaar?
  • Bezoek aan en presentatie over de aan een IoT cloudoplossing gekoppelde proefopstelling van Avans Hogeschool, Dimensys en WCM. Rene Potters, Docent Industriële Automatisering Avans en Walter Hoolwerf, Senior Consultant Dimensys, tonen aan de hand van een live-demo aan wat de bereikte doelstellingen en, wellicht nog belangrijker, leerpunten zijn van de proefopstelling.
  • Smart Maintenance paneldiscussie onder leiding van Paul van Kempen, directeur WCM

Aanmelden kan via DEZE LINK

Datum

19 maart 2019