NDT Expert Day

Op dinsdag 13 november a.s. organiseert de Netherlands Aerospace NDT Board (NANDT) weer een dag voor specialisten binnen het vakgebied Non Destructief Onderzoek (NDO). Dit keer zijn we te gast bij Gate2 in Rijen.

Wij verwachten u op deze dag met een aantal lezingen binnen het thema “the future of aerospace” een interessante dag te kunnen bieden. Daarnaast informeren wij u graag over de wijze waarop de NANDT de belangen van de Nederlandse luchtvaartindustrie op (inter-)nationaal gebied behartigt. Er is uiteraard ook voldoende ruimte om met vakgenoten uit zowel België als Nederland van gedachten te wisselen en een bezoek te brengen aan de markt van leveranciers/fabrikanten van NDO apparatuur. N.B. Mocht u zelf ook met een standje aan deze markt willen deelnemen, neemt u dan even contact met mij op.

Reserveert u deze dag alvast in uw agenda! In september ontvangt u een uitnodiging van ons. Vanzelfsprekend kunt u ook collega’s of andere geïnteresseerden die geen uitnodiging hebben ontvangen naar deze dag meenemen.

Wij hopen u allen op dinsdag 13 november a.s. op de NDT Expert Day te mogen verwelkomen.

Datum

13 november 2018