Virtual (Revolution)

Virtual en Augmented Reality voor industriële toepassingen, het jaarlijkse event in Europa

Virtual reality heeft de toekomst. De industrie volgt de gaming-industrie op gepaste afstand met voorzichtige stappen richting trainingen, ontwerp, verkoop, onderhoud en, heel sporadisch, productie. Dat gaat veranderen want als we de cijfers mogen geloven staat de engineeringsector in de top drie van toekomstige omzet.

Augmented reality

Uiteindelijk zal de Augmented Reality, de technologie die werkelijkheid en fictie samenbrengt, zegevieren boven de virtuele wereld. En dat is goed nieuws voor de industrie.

De industrie denkt nog te vaak “Leuk voor spellen en entertainment, maar wat kan de maakindustrie ermee?” De eerste toepassing die opgang doet, is die van trainingen. Met AR of VR is het mogelijk om elke omgeving en situatie na te bootsen. De technologie prikkelt de zintuigen op overtuigende wijze en biedt ongekende mogelijkheden om mensen te trainen. Veel technici zijn visueel ingesteld dus ze laten oefenen met 3D-beelden, werpt meer vruchten af dan ze een technische handleiding laten doorworstelen of ze in het diepe te gooien.

Andere veelbelovende toepassing zijn bijvoorbeeld onderhoud op afstand en ook bij assemblage is het een uitkomst. Geen instructieboekjes meer, maar gewoon volgen wat de bril aangeeft.

AR  en VR binnen handbereik

Er is een groeiende belangstelling voor deze ontwikkeling van technologieën en toepassingsmogelijkheden. De infrastructuur is er, de hardware wordt steeds goedkoper en de computers zijn sneller. Dit maakt de technologie beschikbaar voor steeds meer toepassingen.

Zien is geloven

Tijdens de Virtual (R)evolution ontdekt u in één dag de mogelijkheden van virtual en augmented reality technologieën voor uw bedrijf. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor ongeveer 800 specifieke bezoekers uit de industrie. Ervaar VR en AR en luister naar ervaringsverhalen tijdens het uitgebreide lezingenprogramma.

Mis het niet en meld u nu gratis aan.

Voor meer informatie: KLIK HIER

Datum

12 juni 2018