Masterclass 15 juni: Industrie 4.0 en World Class Manufacturing voor duurzame oplossingen

woensdag, juni 1st, 2022

Op 15 juni 2022 is Martin Arends (directeur Blom Consultancy) te gast bij Gate2. Industrie 4.0 wordt veelal vanuit een technologische visie geïmplementeerd. Maar World Class Manufacturing gaat ook (of juist) over World Class Medewerkers. Steeds weer wordt duidelijk dat een meer holistische aanpak met een langetermijnvisie nodig is om te komen tot duurzame oplossingen met minimale negatieve impact op mens, milieu en natuur. De ontwikkeling van de mens staat hierin centraal. Op een interactieve manier presenteert Martin een werkwijze waar je morgen mee aan de slag kunt.

Het belooft een inspirerende middag te worden. Meld je nu aan >

Lezing 8 juni: Blockchain en IoT oplossingen voor optimale samenwerking in een keten

woensdag, juni 1st, 2022

Op 8 juni 2022 is Marcel Damen te gast bij Gate2. Tijdens een boeiende, toegankelijke lezing vertelt deze expert Blockchain en Internet of Things over hoe de combinatie van verschillende innovatieve technologieën ingezet kan worden voor de optimalisatie van samenwerking in een keten.

Het belooft een inspirerende middag te worden!

Inloop is vanaf 15u15 bij Gate 2 (Ericssonstraat 2, Rijen). Voorafgaand aan de masterclass is er een korte demonstratie van de Cyber Physical Factory.

Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel door een email te sturen naar: pvankleef@gate2.nl.