Eindmanifestatie project VIA APPIA

#EVENT

Stap binnen in de toekomst van onderhoud en service tijdens de eindmanifestatie van het VIA APPIA project!

Via Appia is een ambitieus initiatief dat zich richt op het industrialiseren van AI- en VR/AR-toepassingen binnen het domein van onderhoud en service. Fieldlab VIA APPIA heeft met vastberadenheid de krachten, kennis en ervaringen van haar deelnemers gebundeld met één doel voor ogen: de grenzen van innovatie verleggen.

Tijdens deze indrukwekkende eindmanifestatie delen we niet alleen onze reis en successen, maar vieren we ook de verwezenlijking van onze gezamenlijke missie. We hebben onderzocht waar de meest veelbelovende kansen liggen. We hebben strategieën geanalyseerd en vastgesteld hoe we waardevolle industriële toepassingen kunnen creëren die de industrie naar een nieuw tijdperk zullen leiden.

Dompel uzelf onder in een wereld waar technologie en visie samenkomen, waar creativiteit de drijvende kracht is en waar de toekomst tastbaar wordt. Samen zetten we de volgende stap in de evolutie van maintenance & service, gedreven door de kracht van samenwerking en innovatie. We heten u van harte welkom op deze inspirerende eindmanifestatie, waar de toekomst vandaag begint.

Details

Datum:01-12-2023

Tijd: 13:00 - 19:00

Locatie:Gate2 Campus

Voor wie:studenten, docenten, professionals uit het werkveld, (regionale) overheid

Partners:WCM Fieldlab VIA APPIA, St. CPF

Aanmelden?

Aanmelden kan gratis via onderstaand formulier.

    Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met
    onze privacy
    verklaring
    .

    Meer inspiratie?