Events

Rond diverse Gate2 projecten worden regelmatig interessante kennisbijeenkomsten georganiseerd. Het kan gaan om lezingen, symposia of andere interactieve sessies. Lees hier over de meest actuele Gate2 Events.

23 & 24 september 2020 – Tweedaagse workshop metallografie

Er wordt praktisch ingegaan op de analyse van microstructuren van metalen. We behandelen onder andere de monstervoorbereiding (doorslijpen, inbedden, schuren, polijsten, etsen) en de beoordeling en interpretatie van de microstructuren met behulp van microscopie. De workshop wordt georganiseerd door MATinspired. Bekijk de website van MATinspired voor meer informatie.

06 juli 2020LEES DIT BERICHT

16 & 17 september 2020 – Tweedaagse workshop metaalkunde

Tijdens deze workshop maakt de cursist kennis met de basis van de metaalkunde. Hierdoor verkrijgt de cursist meer inzicht waardoor er betere materiaalkeuzes kunnen worden gemaakt. De workshop wordt georganiseerd door MATinspired. Bekijk de website van MATinspired voor meer informatie.

06 juli 2020LEES DIT BERICHT
30 april 2020

Start online Video Lectures Smart Asset Management

Tilburg University en World Class Maintenance Start online Video Lectures Smart Asset Management Tilburg University en World Class Maintenance werk...

LEES DIT BERICHT

MEER INFORMATIE?

Pierre van Kleef
Directeur Gate2 en Programmamanager
Midpoint Brabant Smart Industry
tel: +31 (0)6 537 158 60
e-mail: pierrevankleef@midpointbrabant.nl