Eindmanifestatie Aquaponics Project

#EVENT

Ontdek hoe de wereld van duurzaamheid, onderwijs en innovatie hand in hand gaan: welkom bij onze inspirerende eindmanifestatie van het Aquaponic-project!

Onze missie is kristalhelder: het bevorderen van duurzame landbouw en voedselproductie door middel van onderwijs, gemeenschapsbetrokkenheid en grensverleggende innovatie. In het hart van ons streven ligt de wens om studenten, docenten en gemeenschappen in staat te stellen ecologisch verantwoorde en economisch levensvatbare oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Oplossingen die de complexe uitdagingen van voedselzekerheid, milieuaantasting en klimaatverandering doeltreffend aanpakken.

Met de intrigerende principes van aquaponics als kompas, hebben we niet alleen educatieve ervaringen gecreƫerd, maar hebben we een platform gebouwd dat het kritisch denken, probleemoplossend vermogen en (internationale) samenwerking bevordert. Hiermee willen we de volgende generatie milieuleiders inspireren, mensen die gedreven worden door passie en een diepgewortelde toewijding aan de planeet. Samen streven we naar een rechtvaardiger, meer duurzame en veerkrachtiger wereld.

We nodigen u uit om de vruchten van onze inspanningen te zien, te voelen en te ervaren. Samen bouwen we aan een toekomst waarin de aarde en al haar bewoners in harmonie gedijen. Kom, laat u inspireren en draag bij aan deze bijzondere reis naar een beter morgen.

Details

Datum:01-10-2023

Tijd: 13:00 - 17:00

Locatie:Gate2 en Online

Voor wie:studenten, docenten, professionals uit het werkveld, (regionale) overheid

Partners:St. CPF, 2College, Technasia, Rabobank, Milton Peters College (St. Maarten), Duurzame Kost

Aanmelden?

Aanmelden kan gratis via onderstaand formulier.

    Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met
    onze privacy
    verklaring
    .

    Meer inspiratie?