Masterclass Energy Efficiency for Smart Industry

#EVENT

Stichting Cyber Physical Factory organiseert in samenwerking met Festo een Masterclass rondom het thema Energie Efficiency binnen Smart Industry.

We zullen ingaan op het belang en de impact van energie-efficiëntie voor bedrijven binnen de maak- en maintenance-industrie. In een tijd waarin duurzaamheid en slimme bedrijfsvoering centraal staan, is het optimaliseren van energiegebruik niet alleen een noodzaak maar ook een kans om te excelleren.

Tijdens deze boeiende sessie zullen vooraanstaande experts u begeleiden door de nieuwste strategieën, technologieën en best practices. We zullen de cruciale rol verkennen die energie-efficiëntie speelt bij het verbeteren van operationele processen, het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van kostenbesparingen. Belangrijker nog, we zullen samen ontdekken hoe organisaties deze kennis kunnen omzetten in tastbare acties, waardoor zij duurzame pioniers worden in hun industrie.

U bent van harte uitgenodigd om  uw inzichten te delen en u te laten inspireren door de mogelijkheden die energie-efficiëntie biedt voor uw organisatie en voor de wereld om ons heen. Laten we gezamenlijk bouwen aan een duurzame toekomst, waarin efficiëntie en vooruitgang hand in hand gaan. We kijken er naar uit u te verwelkomen in deze boeiende Masterclass!

Details

Datum:01-11-2023

Tijd: 15:30 - 17:00

Locatie:Gate2 Campus

Voor wie:studenten, docenten, professionals uit het werkveld

Partners:Festo, St. CPF

Aanmelden?

Aanmelden kan gratis via onderstaand formulier.

    Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met
    onze privacy
    verklaring
    .

    Meer inspiratie?