Fieldlab Campione

#NIEUWS

In learning communities werken onderwijs, bedrijfsleven, overheid en de publiek-private sector met elkaar samen in een hybride leeromgeving. Fieldlab Campione in Gilze-Rijen is zo’n learning community, die deze partijen samenbrengt. Met als doel het versnellen van innovaties die kunnen bijdragen aan voorspelbaar onderhoud in de procesindustrie.

Fieldlab Campione, een initiatief van @World Class Maintenance, bestaat uit een centraal fieldlab met inmiddels drie testinstallaties. Partners kunnen hier gebruik van maken om nieuwe technologieën te testen die onderhoud voorspelbaar maken.

In deze video vertellen Paul van Kempen (Operationeel Directeur bij World Class Maintenance), Rob Gülickers (Directeur Technologie & Innovatie bij Sitech Services BV) en Elmo Arrias (Docent Procestechniek aan het ROC Tilburg) over de achtergronden en hun betrokkenheid bij het Fieldlab.

Op de hoogte blijven?

Nieuws en ontwikkelingen vanuit Gate2 direct in je mailbox? Meldt je hieronder direct aan voor onze nieuwsbrief.


  Lees ook:

  #NIEUWS

  Sander Heijmans nieuwe directeur Gate2

  Sander Heijmans is per 1 oktober 2023 aangetreden als nieuwe directeur van Gate2. Hij heeft in zijn carrière o.a. diverse functies vervuld in de luchtvaartsector; zijn vorige functie was directeur van Aviolanda Aerospace in Woensdrecht waarbij ook ruime aandacht was voor ecosysteem- en campus ontwikkeling.

  Lees meer

  Meer inspiratie?