Young Management Kring West-Brabant op bezoek bij Gate2

#NIEUWS

Op 24 november 2022 verwelkomden we Jong Management Kring West-Brabant voor een bezoek aan Gate2. De ruim 20 jonge ondernemers en professionals kregen na een korte kennismaking een rondleiding over de campus. Na presentaties en een korte Q&A ontstonden direct plannen voor samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van machinebouw en software-integratie.

Een bezoek aan Gate2 is niet volledig zonder een rondje langs de machines, installaties en opstellingen, waar bedrijven, studenten en docenten samenwerken aan innovatieve vraagstukken zowel voor het onderwijs als voor het bedrijfsleven. Ook leidde de tour langs de procesinstallatie van Fieldlab Campione, waar met data en data communicatie gewerkt wordt naar 100% voorspelbaar onderhoud. Student Ioan Popa van Fontys Hogeschool ICT gaf de bezoekers een demo over het gebruik van Virtual- en Augmented Reality voor op afstand trainen, monitoren en onderhouden van machines en machineonderdelen.

Gate2 biedt bedrijven support bij innovatieprogramma’s en opleiding en training van medewerkers. Samen met hogescholen Fontys en Avans krijgen innovatieprojecten vorm. Ook een bezoek brengen aan Gate2? Neem gerust contact op met de directeur Pierre van Kleef.

Op de hoogte blijven?

Nieuws en ontwikkelingen vanuit Gate2 direct in je mailbox? Meldt je hieronder direct aan voor onze nieuwsbrief.


    Lees ook:

    Meer inspiratie?